Kläder & Mode

Bra löparskor stavas ASICS

ASICS har nått framgångar över hela världen och är idag ett av världens ledande märken inom främst löparskor. Redan 1951 använde sig vinnaren av Boston Maraton av en av ASICS skomodeller, nämligen Onitsuka Tiger, och många professionella idrottare har nått stora framgångar inom sina respektive grenar i sina skor från ASICS. Tidningen Runners World utsåg 2007 ASICS modell Gel-Nimbus 9 till världens bästa sko under 2007. ASICS vann även 2005 för modellen ASICS 2120.

Valmöjligheter hos Asics

ASICS är ett av de märken som är främst i världen inom utveckling av löparskor och sneakers. De tillverkar skor för utövare av flera olika idrotter som exempelvis löpning, tennis, volleyboll och golf. Grundarens motto var att skapa skor som möter behovet av den moderna atleten, hjälper att förbättra prestationen, öka komforten och förebygga skador. Skomodellerna är välkända för att vara lätta och bekväma. ASICS revolutionerande stötdämpningssystem och andra innovationer gör så att dina fötter inte tar stryk av ett långt löppass eller andra tuffa aktiviteter.

Skorna är designade i olika häftiga färger och färgglada mönster så att du blir riktigt sugen på att ta dig ut i löpspåret! Noosa-modellerna har blivit populära för sina spräckliga och neonfärgade mönster och vissa av modellerna är sömlösa inuti, vilket gör att du kan springa utan strumpor. Givetvis tillverkar inte ASICS endast löp- eller andra idrottsskor, utan de passar även perfekt till att använda till vardags. Hög kvalitet, bra material och funktionalitet gör dessa skor till ett av dina favoritpar!

Många av ASICS skor är tillverkade med GORE-TEX® Extended Comfort. Detta innebär att skorna har stor andningsförmåga, är vattentäta och skyddar mot väder och vind. Skorna är avsedda för både inomhus- och utomhusanvändning, i milda och varma klimat och vid högre nivå av aktivitet. Dessa skor är perfekta både till vardags och till aktiviteter såsom löpning, jakt eller fjällvandring. 2010 köpte ASICS det svenska friluftsmärket Haglöfs för en miljard svenska kronor. Detta förvärv gör att ASICS skor garanterat blir att räkna med under en lång tid framöver!